donderdag 28 augustus 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Meshuggah naar Nederland

Als je band al vijfentwintig jaar bestaat, moet dit gevierd worden. Dan kun je simpelweg niet genoegen nemen met een taart, een biertje, een Facebookbericht of iets anders kleins. Nee, dan moet je op tournee gaan! Dit is hetgeen wat Meshuggah gaat doen. Op 19 december komt de band naar Amsterdam.

Eind dit jaar kunnen wij Meshuggah nog verwachten in ons landje. Het gaat hier om een show in de Amsterdamse Melkweg. De venue heeft het volgende te zeggen over de gig: “In 1995 produceerde Meshuggah ‘Destroy Erase Improve,’ dat door zowel door vele fans als critici nog steeds als een van de beste metalalbums aller tijden wordt gezien. Voor het eerst gebruikte een metalband polyritmes, off-time thrash beats en fusion jazz invloeden. De naam van Meshuggah als experimentele en vooral genadeloos strakke band was gevestigd. Ze beïnvloedden vervolgens hordes experimentele metalbands

Het gaat hier om een concert dat gegeven zal worden in The Max, de grootste zaal van de Melkweg dus. Voor een kaartje zul je €22,50 moeten neerleggen, exclusief service kosten. De voorverkoop begint op vrijdag 29 augustus. Over een voorprogramma is op dit moment nog niets bekend. Voor meer informatie over de show klik je hier. Ga jij naar de show van Meshuggah? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar Meshuggah‘s “Demiurge.”

Laat een reactie achter:

Spotify playlist