donderdag 4 januari 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Michael Bohn uit ISSUES gezet

Eind december bracht ISSUES nog een video uit voor “Hero“. De band liet daarbij weten klaar te zijn voor 2018. Vandaag heeft ISSUES een statement vrijgegeven over een verandering in de bezetting van de band.

Screamer Michael Bohn is namelijk uit de band gezet. “Aan onze geweldige fans over de hele wereld, het is met een zwaar hart om het vertrek van Michael Bohn te melden. We zijn ons er van bewust hoe de internetgeruchtenmachine werkt, maar de waarheid achter deze vriendelijke maar moeilijke beslissing is dat onze band zich muzikaal ontwikkelt in een andere richting. […] Gewoon om het absoluut duidelijk te maken: dit was ONZE beslissing als een band. Geen label of zakenmannen bullshit. Dit is GEEN zet om een of andere kauwgomballen popact te worden. We gaan door met wat we altijd hebben gedaan en schrijven wat wij willen. We zullen ouder materiaal blijven spelen en het screaming-gedeelte delegeren.”, meldt ISSUES in een uitgebreid statement.

MEER: Check hier de meest recente video van ISSUES voor de track “Hero

Michael Bohn heeft ook een eigen statement naar buiten gebracht waarin hij onder andere laat weten niet te stoppen met muziek: “Hier typ ik dan een statement waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou typen. […] Als eerste wil ik duidelijk maken dat ik ISSUES niet zelf heb verlaten. Het werd onder mijn aandacht gebracht dat de band een andere richting op wilde gaan en dat ze verder zouden gaan zonder mij. Hoe teleurstellend dit nieuws ook is geweest de laatste maanden, kijk ik erg uit naar de toekomst. Ik werk samen met Kevin Hanson (ex-Woe, Is Me) aan een nieuw project. We zijn al een maand aan het schrijven en ik heb geen enkele plannen om te stoppen met muziek.

Het complete statement van ISSUES, Michael Bohn en zanger Tyler Carter kun je hier lezen. Wat vind jij van deze beslissing van de band? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder “Home Soon” nog eens beluistert.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist