donderdag 14 juni 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Mike Shinoda openhartig over toekomst Linkin Park

De rapper van Linkin ParkMike Shinoda, sprak in een podcast met iHeart Radio openhartig over de toekomst van de band: “Ik weet het niet- dat is de miljoenenvraag, niet?” Na het overlijden van Chester Bennington zijn de fans druk bezig geweest met het eventuele eind van Linkin Park.

In de podcast wordt Shinoda gevraagd of hij denkt dat de band ooit weer zal optreden of dat de fans iets anders kunnen verwachten. “Ik heb het eerder gezegd, maar er zijn op dit moment geen antwoorden. Het zou geweldig zijn als het zo was. Dan was het heel erg makkelijk geweest.“, antwoordt Mike. “Als iemand komt en zegt: ‘Hey, Linkin Park, wil je een show spelen in Duitsland?’ dan moet je dat met alle mannen bespreken. De een zal iets zeggen van: ‘Ik wil dat echt niet doen’, en je hebt er een die zegt: ‘Ik weet het niet. Misschien. Misschien moeten we het niet doen.’ en twee gasten die zeggen: ‘We moeten dit zeker doen’, en dan zijn er twijfels.

MEER: Afscheid van een legendarisch icoon: rust zacht Chester Bennington

Het blijft dus nog steeds een kwestie van tijd tot we weten wat de toekomst van Linkin Park zal zijn. Ondertussen is Mike Shinoda bezig met zijn soloalbum. Onlangs werd er nog een video uitgebracht voor het nummer “Running From My Shadow“.

Ondertussen heeft Mike Shinoda al wel wat soloshows gegeven, waaronder dit optreden in Los Angeles. Denk jij dat er een toekomst is voor Linkin Park? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar Linkin Park‘s “Numb” en “One More Light“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist