vrijdag 10 mei 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Motionless In White naar Nederland en België, brengt nummer uit

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Motionless In White de Utrechtse TivoliVredenburg helemaal plat speelde. Deze winter maakt de band zijn terugkeer naar Europa.

Op vrijdag 22 november geeft Motionless In White een optreden in Effenaar te Eindhoven. Voor een ticket voor deze show betaal je €23,50 inclusief servicekosten via deze website. Op vrijdag 6 december spelen de heren een show in Trix te Antwerpen. Een kaartje kost €21,50 inclusief overige kosten en kun je hier aanschaffen. De voorverkoop start voor beide shows op vrijdag 17 mei om 10:00 uur. Het voorprogramma is momenteel nog niet bekendgemaakt.

MEER: Muzikaal staat deze set als een huis! Het geluid is ontzettend vol en daardoor superprettig om te horen.

De aankondiging van de Europese tour gaat gepaard met een gloednieuwe single van de band: “Undead Ahead 2: The Tale of the Midnight Ride“. De track is terug te vinden op het aankomende album “Disguise“, die op 7 juni wordt uitgebracht via Roadrunner Records.

Hieronder kun je luisteren naar “Undead Ahead 2: The Tale of the Midnight Ride” van Motionless In White. Ga jij tickets kopen deze show? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist