vrijdag 3 maart 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Motionless In White geeft albumdetails, brengt track uit

Enkele details rondom het nieuwe album van Motionless In White werden al met de fans gedeeld. Het schijfje draagt de naam “Graveyard Shift” en wordt op 5 mei uitgebracht. Vandaag komt de band met meer nieuws rondom dit album.

Motionless In White heeft namelijk zowel de albumcover als de tracklist bekend gemaakt. Daarnaast is duidelijk geworden dat er voor de track “Necessary Evil” is samengewerkt met Jonathan Davis, de frontman van Korn. Als kers op de taart heeft de band ook een gloednieuwe track uitgebracht, genaamd “LOUD (Fuck It)“. Dit nummer is direct voorzien van een video.

Tracklist “Graveyard Shift“:

01. “Rats
02. “Queen for Queen
03. “Necessary Evil” feat. Jonathan Davis
04. “Soft
05. “Untouchable
06. “Not My Type: Dead As Fuck 2
07. “The Ladder
08. “Voices
09. “LOUD (Fuck It)
10. “570
11. “Hourglass
12. “Eternally Yours

MEER: Beluister hier de single “Eternally Yours

Frontman Chris Motionless laat in een statement weten dat het nummer “LOUD (Fuck It)” erg persoonlijk is voor hem: “De tekst van dit nummer is erg persoonlijk voor me. […] Ik heb in een aantal interviews al gesproken over een nummer dat ik heb geschreven naar aanleiding van Vans Warped Tour 2016, waarbij ik nooit had gedacht dat een bepaalde dagelijkse workshop mijn leven voor altijd zal veranderen.

Hieronder kun je de nieuwste track van Motionless In White beluisteren of luister naar de track in onze up-to-date Spotify playlist! Deel je mening over deze track en zijn video met ons via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist