zaterdag 9 februari 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

My Nature brengt debuutsingle uit

In 2016 besloot de Nederlandse band MakeBelieve de handdoek in de ring te gooien. Drummer Pim de Mol en toetsenist Ricardo Balsma hadden de band al voor die tijd verlaten, maar zijn nu weer terug met een nieuw project: My Nature.

Onder deze namen hebben de heren de eerste single uitgebracht, genaamd “Ghost Of You“. De basis van het nummer komt nog uit het tijdperk van MakeBelieve laat De Mol op Facebook weten: “Er lagen nog liedjes van MakeBelieve op de plank waar nooit wat mee gedaan was en Ricardo en ik hoorden zeker potentie in deze nummers. […] Al snel werd duidelijk dat ‘Ghost Of You’ de eerste single moest worden.

In dit muzikale project zal Balsma een andere rol innemen, namelijk als frontman en gitarist van de band. De Mol neemt de drums weer voor zijn rekening. Daarnaast worden de twee aangevuld door Hendrik Behnen op toetsen en Coen van Vliet op basgitaar.

Op zaterdag 18 mei speelt My Nature een show in Hedon, Zwolle. Meer informatie kun je op de website van Hedon vinden. Hieronder kun je de debuutsingle “Ghost Of You” van My Nature beluisteren. Deel je mening over de track met ons via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist