dinsdag 12 mei 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Naakte man verstoort moshpit

Tijdens de releaseshow van Varials werd er ook een moshpit geboren. Dat is niet zo heel speciaal, want dit is wel eens vaker het geval bij concerten. Toen de heren zo een achttien minuten bezig waren met de set, kwam het grote – of mogelijk kleine? – kwaad om de deur kijken.

Meneer Pielemuis kwam heftig de moshpit verstoren. Niet alleen was deze knul – of mogelijk knulletje? – piemelnaakt, hij begon ook op het publiek in te slaan. Vanaf achteren pakte de heer Piel zijn eerste slachtoffer vast en dat werd zijn eerste pispaaltje. Vervolgens werd er nog op een hoop andere gezeken met de vuisten. De reden hiervoor is momenteel nog niet duidelijk, maar de kans dat het een lullige reden is, is aanwezig.

Helemaal gek op piemelnieuws? Eerder haalde een jongeheer al zijn slangetje uit zijn broek om zichzelf vervolgens van zijn dorst te verhelpen, wat je hier kunt zien. Ben je toch liever van het vrouwelijke geslacht? Dan kun je hier alvast klaarliggen. Dan zeggen we bij Smash Press altijd: Als muziek alleen niet genoeg is.

Benieuwd naar het piemelzwaai filmpje? Rond 18:20 begint het zwaardvechten. Laat vooral jouw mening weten aan ons: helemaal geweldig, of is dit niet zo een stijve hit? Vertel het ons op Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist