woensdag 23 september 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Negen covers door Against the Current

Onlangs liet de frontvrouw van Against the Current, Chrissy Costanza, weten dat er nieuw werk van de band aan komt. Against the Current bracht in de laatste jaren onder andere enkele EP’s uit en twee albums: “In Our Bones” en “Past Lives“. Maar de band bouwde een groot deel van zijn fandom op door covers op YouTube te plaatsen. Tijd voor ons om eens terug te blikken op enkele covers door Against the Current.

Good Time” – Owl City ft. Carly Rae Jepsen

Een van de eerste covers die op het kanaal van Against the Current te vinden was, is de samenwerking met Alex Goot voor de cover van “Good Time“, origineel van Owl City en Carly Rae Jepsen.

Uptown Funk” – Mark Ronson ft. Bruno Mars

In 2015 ging Against the Current samen met Set It Off op tour door Amerika. Deze tour werd afgetrapt met een gezamenlijke cover van “Uptown Funk“.

All I Want For Christmas Is You” – Mariah Carey

Als je covers maakt dan kan een echte kerstklassieker in december natuurlijk niet ontbreken. Daarom namen de dame en heren hun eigen versie op van “All I Want For Christmas Is You“.

She Looks So Perfect” – 5 Seconds of Summer 

De hitsingle “She Looks So Perfect” van de jongens van 5 Seconds of Summer werd door de band in een akoestisch Against the Current-jasje gestopt.

Ain’t It Fun” – Paramore

De dame en heren coverde ook de track “Ain’t It Fun” van Paramore. Hierbij neemt gitarist Dan Gow zowel de bas- als gitaarpartij voor zijn rekening.

Red” en “Love Story” – Taylor Swift

Taylor Swift moet een van de favoriete artiesten zijn van de band, want naast “Red” en “Love Story” werden ook “22” en “All Too Well” gecoverd.

When You Were Young” – The Killers

In 2016 was Against the Current één van de bands van Vans Warped Tour. Tijdens deze tour nam de band enkele covers op, waaronder “When You Were Young” van The Killers.

Love Yourself” – Justin Bieber

Tijdens diezelfde sessie op Vans Warped Tour nam de band samen met We the Kings een eigen versie op van “Love Yourself” van Justin Bieber.

Meer covers van Against the Current zien? Check dan de band’s YouTube-kanaal. Wat is jouw favorieten Against the Current cover? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives