maandag 1 december 2014
 

Geschreven door Irene Theunissen.

 

Nickelback naar Nederland

Of je ze nu leuk vindt of niet, iedereen heeft wel een mening over Nickelback. Sommigen durven zelfs zo ver te gaan om te zeggen dat het de slechtste muziek ooit is. Toch heeft deze band vele hits gehad en is hij zelfs groot genoeg om de volgende aankondiging te kunnen doen.

Nickelback komt namelijk naar Nederland en wel naar Ziggo Dome! Op 10 november 2015 zal de band in deze Amsterdamse zaal te zien zijn. Ziggo Dome heeft zelf het volgende over deze show te zeggen: “Nickelback heeft sinds hun oprichting in 1995 wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht en is de band de op een na bestverkopende buitenlandse act in de Verenigde Staten, na The Beatles. Sinds Nickelback doorbrak met de wereldhit ‘How You Remind Me’ in 2001, scoorde de band hit na hit.” Tickets gaan vrijdag 5 december in de voorverkoop, maar in plaats van het gewoonlijke 10 uur ‘s ochtends gaan deze om twaalf uur ‘s middags in de verkoop. Een ticket zal tussen de €45,- en €53,- exclusief liggen.

Heb je zin om vrijdag meteen je kaartje te halen, kan dat via deze link. Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend. Ben jij van plan om Nickelback live te zien, of ben jij toch van mening dat de heren de slechtste muziek ooit maken? Vertel het ons via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder naar de megahit “How You Remind Me” luistert.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist