vrijdag 15 januari 2016
 

Geschreven door Lara Janssen.

 

Nickelback vervolgt verzekeringsmaatschappij

2015 was geen goed jaar voor Nickelback‘s frontman Chad Kroeger. Niet alleen is hij afgelopen jaar gescheiden van zijn toenmalige vrouw Avril Lavigne, maar hij kreeg ook problemen met zijn stembanden. Als gevolg hiervan moest Nickelback zijn wereldtour cancellen.

Hierdoor ontstonden er problemen met de verzekeringsmaatschappij van Nickelback, Lloyd’s of London. De band wilde namelijk $13.000.000,00 van de maatschappij terug claimen voor de schade die het cancellen van de tour heeft aangericht. Lloyd’s zegt echter dat zanger Chad last had van eerder bestaande problemen die niet zijn gedekt door de polis van de maatschappij. Lloyd’s of London is hierom een rechtszaak tegen de band gestart. Vervolgens is Nickelback zijn eigen rechtszaak tegen Lloyd’s of London begonnen. De band beweert namelijk dat de maatschappij verhalen verzint zodat ze de miljoenen niet hoeven te betalen.

Luister hieronder naar “She Keeps Me Up” van Nickelback. Hoe denk jij dat de rechtszaak gaat aflopen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist