woensdag 18 januari 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Nieuwe naam Rock Werchter bekend

Het is alweer even geleden dat de line-up van Rock Werchter werd uitgebreid met Imagine Dragons. Daarmee kwam het aantal aangekondigden acts op negen. Nu is het tijd voor een nieuwe toevoeging.

Zojuist heeft de organisatie laten weten dat ook Oscar and the Wolf te zien is op het Belgische festival. “Het kan snel gaan voor talentrijke alleskunners zoals Max Colombie. In 2014 opent hij als/met Oscar And The Wolf op zondagmiddag The Barn in Werchter. Een jaar later staat hij al bovenaan de affiche. […] En dat alles op basis van 1 album, het debuut ‘Entity’ (2014), en 1 single, ‘The Game’ (2016),” aldus Rock Werchter.

MEER: Foo Fighters naar Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2017. Meer informatie over de verschillende tickets en prijzen vind je hier. Eerder werden onder andere Alt-JFoo FightersArcade Fire, RadioheadSystem of a Down, Blink-182, Kings of Leon en Linkin Park bevestigd.

Hieronder kun je luisteren naar “The Game” van Oscar and the Wolf. Welke bands mogen volgens jou dit jaar echt niet ontbreken op Rock Werchter? Deel het met ons via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives