zondag 15 februari 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Nightwish brengt track en video uit

Onlangs heeft Nightwish een nieuwe single uitgebracht. Deze single is direct voorzien van een video en zal binnenkort te vinden zijn op een nieuw album van de band. Een aantal jaar geleden had de band een hit te pakken met het nummer “Amaranth.” Wie weet is Nightwish met het komende album wel helemaal terug!

Het nummer dat is uitgebracht heeft de naam “Élan” gekregen en zal te vinden zijn op het nieuwe album: “Endless Forms Most Beautiful.” Het album zal op 27 maart uitgebracht worden in Europa, 30 maart in de UK en op 31 maart wordt “Endless Forms Most Beautiful” uitgebracht in Amerika. De video is in Finland geschoten in de maanden september en november van afgelopen jaar.

Endless Forms Most Beautiful” zal totaal elf tracks bevatten en wordt op meerdere manieren uitgebracht. Zo kun je een standaard CD kopen, maar ook een digibook, LP, digitale download of een earbook.

Ben jij van plan om dit album te kopen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter en Instagram. Hieronder kun je genieten van de nieuwe video voor de nieuwe song “Élan.”

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives