donderdag 6 september 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Nothing But Thieves naar tiende editie Vestrock

Vestrock is een festival dat plaatsvindt in het pittoreske Hulst, Zeeland, op de grens bij België. Enige tijd geleden waren wij van Smash Press hier toen dit festival Biffy Clyro als headliner had. Met de tiende verjaardag wordt er opnieuw groots uitgepakt.

Het festival wordt gehouden op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019. De vrijdagavondheadliner voor Vestrock 2019 is de Britse Nothing But Thieves. “Als pop- en rockliefhebber moet je echt je best hebben gedaan om deze alternatieve rocksensatie niet te kennen. In het spoor van wereldberoemde bands als Muse en The Killers slaagt het Britse vijftal er op meesterlijke wijze in om de perfecte pop-rocksong af te leveren.“, laat de organisatie van Vestrock 2019 weten.

MEER: Nothing But Thieves covert Gnarls Barkley en Jeff Buckley

Het festival zal nog meer namen op de poster krijgen: “Er volgen nog tientallen namen voor de jubileumeditie van Vestrock én Vestrock Junior“. Early Bird tickets kun je vanaf maandag 1 oktober aanschaffen via deze link. De prijs voor een kaartje is tot op heden nog onbekend.

Ben jij van plan om naar Hulst te reizen voor onder andere Nothing But Thieves? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “Graveyard Whistling” en de recent uitgebrachte single “Forever & Ever More“.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives