woensdag 29 december 2021
 

Geschreven door Tom Duteweert.

 

Eskimo Callboy op nummer 1 in Smash Press Top 30

Er is een week lang gestemd op de Smash Press Top 30 2021. De resultaten zijn inmiddels binnen en de top 3 is vastgesteld. Op donderdag 30 december wordt de gehele lijst gepresenteerd!

1. Eskimo Callboy – Pump It

Het gaat hard met Eskimo Callboy het afgelopen anderhalf jaar. “Hypa, Hypa”, “We Got The Moves“, en “Pump It” zijn alle drie viraal gegaan, vanwege de leuke videoclips en het feit dat het natuurlijk keiharde bangers zijn! Niet onverwacht dus dat de Duitsers twee keer in de Smash Press Top 30 staan. Op zes december kondigde de band zelfs aan dat ze graag voor Duitsland mee zouden doen met het Eurovisie Song Festival. Als het aan de Smash Press-lezers ligt, kan de band in ieder geval op steun vanuit Nederland rekenen!


2. Lorna Shore To the Hellfire

Will Ramos schreeuwt Lorna Shore hoogst persoonlijk naar nummer twee in de Smash Press Top 30. Het nummer heeft binnen een half jaar al meer dan zes miljoen YouTube-views en is daarmee het meest populaire deathcorenummer sinds Slaughter To Prevail de aarde deed schudden met “DEMOLISHER”. De combinatie van Ramos’ demonische gebrul, de drums die niet van ophouden weten en dan is er nog die breakdown. Het is deathcore anno 2021 op z’n best en de bijbehorende EP laat geen spaan heel van je muziekinstallatie!


3. Ice Nine Kills – Funderal Derangements

Funeral Derangements” van Ice Nine Kills staat op plek drie in de Smash Press Top 30 . De track is gebaseerd op “Pet Sematary”, een boek van horrorlegende Stephen King en de gelijknamige film. Het nummer laat je geen moment rustig ademhalen. De band bracht in 2021 zijn zesde studio album uit en bereikte daarmee de eerste plek op de Hard Rock Album hitlijst en de 18e plek op de Billboard 200.


Kan jij je vinden in deze top drie? Wat was jou top drie van 2021? Laat het ons weten via FacebookTwitter of Instagram!

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives