dinsdag 21 februari 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Of Mice & Men reageert op vertrek Austin Carlile

Het jaar 2016 eindigde in mineur voor Of Mice & Men met het bericht dat frontman Austin Carlile de band verliet. Wegens gezondheidsproblemen van de zanger ging de band zonder hem het nieuwe jaar in.

Of Mice & Men heeft onlangs gereageerd op het vertrek van Austin Carlile naar aanleiding van afgelopen weekend. Toen verklaarde Austin Carlile via zijn Instagramprofiel namelijk dat hij van de andere bandleden niet de nummers mocht schrijven die hij wilde. Vervolgens werd er online gesuggereerd dat bassist Aaron Pauley Austin uit Of Mice & Men had gezet. De frontman zou meer religieuze songteksten willen schrijven en daar zou de band het niet mee eens zijn geweest. Gitarist Alan Ashby heeft nu over dit alles het volgende verklaard: “Oké. Niemand heeft niemand eruit geschopt. Austin heeft altijd religieuze invloeden in zijn songteksten verwerkt. Stop met het verzinnen van die onzin!

MEER: Lees hier waarom 2016 het jaar van Of Mice & Men was

Beluister hieronder “Pain” van Of Mice & Men. Wat vind jij van de reactie van Alan Ashby? Deel je mening met ons via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist