donderdag 19 oktober 2017
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Opent jouw band voor Eskimo Callboy?

Het is voor beginnende bands altijd spannend of zij mogen openen voor een wat grotere band zodat zij meer mensen bereiken. Hoe meer mensen naar een optreden komen kijken en losgaan, hoe gezelliger. Moshpits, crowdsurfers en wie weet zelfs een heuse wall of death op je eigen muziek. Dat klinkt als een natte droom voor de ietwat kleinere bands. Smash Press gaat een samenwerking aan met Podium De Flux te Zaandam.

Op vrijdag 17 november 2017 staan de Duitse mannen van Eskimo Callboy in De Flux. “We krijgen een hoop commentaar op de classificatie van ons genre. Dansbare pornometal met een snufje psychedelische glam rock en electrocore is natuurlijk ook niet iets wat je alledaags hoort.“, laat de band weten. Wij zijn op zoek naar dé band die het publiek van te voren mag opwarmen. Ga jij met jouw band openen voor Eskimo Callboy? Check hieronder hoe je mee kunt doen:

Meld je band aan door een mail met videoclip van je tofste track te sturen naar nina@podiumdeflux.nl. Doe dit voor 25 oktober 23:59 uur. Uiteindelijk komt er een poll met geselecteerde bands. De drie bands met de meeste stemmen worden voorgesteld aan Eskimo Callboy. De beslissing ligt uiteindelijk bij Eskimo Callboy. Laat in de comments weten dat je met je band meedoet en tag direct je band.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives