maandag 1 februari 2021
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Paaspop 2021 krijgt nieuwe data

Vorig jaar was Paaspop een van de festivals die als eerste werd geannuleerd. De organisatie heeft voor komende editie een verandering doorgevoerd.

Paaspop 2021 zal namelijk voor het eerst niet in het paasweekend worden georganiseerd. De organisatie heeft er voor gekozen om het festival naar eind september te verplaatsen. “Na 1,5 jaar afwezigheid vieren we in 2021 eenmalig het einde van de zomer, in plaats van de start van de lente,” aldus Paaspop. De organisatie hoopt binnenkort de eerste acts te kunnen bevestigen.

MEER: De nieuwste bands ontdekken voordat je de festivalweide betreedt? Check onze ‘Maak kennis met…’-serie!

Paaspop 2021 vindt plaats op vrijdag 3 september, zaterdag 4 september en zondag 5 september. Heb jij je 2020 ticket bewaard? Dan is deze geldig voor deze speciale editie. Op zaterdag 27 februari om 11:00 uur start de voorverkoop via de website van Paaspop. In eerste instantie zullen er alleen weekendkaarten verkocht worden.

Hieronder kun je luisteren naar “2020, de tering!” van Heideroosjes, die op Paaspop 2019 nog een toffe set speelde. Ga jij tickets kopen deze editie? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist