vrijdag 27 augustus 2021
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Paaspop kondigt Paaspop XS 2021 aan

Een mini-Paaspop volledig in stijl, zoals je van ons gewend bent!”, zo kondigt de organisatie van Paaspop het nieuwe evenement aan: Paaspop XS. Goed nieuws voor de mensen die dit jaar toch nog naar een festival willen gaan.

Paaspop XS 2021 vindt namelijk plaats op zaterdag 4 september van 13:00 uur tot 00:00 uur. Deze dag kun je genieten van acts op drie verschillende stages op het festivalterrein in Schijndel. Al deze podia zullen in mini-uitvoering te bezoeken zijn: Apollo XS, Thunderbolt XS en The Warehouse XS.

MEER: Vergeten hoe festivals en concerten er ook alweer uitzagen? Check hier onze liverviews!

Over een line-up heeft Paaspop XS 2021 nog niets bekendgemaakt. De organisatie heeft wel aangekondigd de namen ergens volgende week te delen. Een ticket kost €39,50 exclusief servicekosten. Aanstaande maandag, 30 augustus om 19:00 uur, start de kaartverkoop via deze website. Tickets worden echter wel verloot. “Dat betekent dat je niet al om 06:00 uur in de ochtend in de wachtrij hoeft te gaan staan, maar een beetje geluk nodig hebt!“, aldus de organisatie.

Zet jij je geluk in om een kaartje voor Paaspop XS te bemachtigen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter en Instagram. Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder kijken naar de aftermovie van Paaspop 2019.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist