vrijdag 24 augustus 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Parkway Drive deelt 360º VR live performance clip vanuit draaiende drumsetup

Een van de meest spraakmakende bands op FortaRock 2018 was Parkway Drive. De Australische jongens speelden hun eerste show van de tour en daar was de ronddraaiende drumsetup van drummer Ben Gordon live te aanschouwen.

Gordon heeft de handen ineengeslagen met het bedrijf Zildjian, dat alles voor een drumstel maakt. Er is een 360º VR camera geplaatst in het stalen frame waar Parkway Drive‘s drummer zich in bevindt tijdens de optredens. Deze setup staat ook regelmatig in de brand, wat het natuurlijk allemaal een stuk heter maakt. De song die is opgenomen draagt de naam “Crushed” en is te vinden op “Ire” uit 2016.

MEER: Binnenkort komt de band naar Nederland, met twee ruige bands in het voorprogramma

Het beste is om de video op een mobiele telefoon te bekijken via de YouTube app. Je kunt de telefoon dan bewegen om naar andere plekken in de video te kijken. Op desktop werkt de video op Chrome en Firefox, dan kun je met je muis bepalen waar je kijkt.

Hieronder kun je de 360º VR live video van Parkway Drive‘s “Crushed” checken. Deel vooral wat je van dit soort video’s vindt. Helemaal te gek of is het voor jou te veel moeite? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist