dinsdag 9 mei 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Parkway Drive over nieuw album

De mannen van Parkway Drive hebben onlangs hun Europese tour afgerond. De band heeft Nederland niet overgeslagen en stond op de planken tijdens Paaspop 2017. Parkway Drive mocht vorig weekend, op zondag 30 april, ook Groezrock 2017 afsluiten.

Als onderdeel van de Europese tour speelde Parkway Drive ook een aantal shows in Duitsland. In een interview met het Duitse MoreCore.tv heeft de band bevestigt bezig te zijn met een nieuw album. Het komende schijfje zal de opvolger zijn van “Ire” uit 2014. Het nieuwe album is inmiddels voor 70% klaar en het is de bedoeling dat het schijfje afgerond wordt zodra de band weer thuis is.

MEER: Lees hier onze review van Parkway Drive’s deluxe album “Ire

Over het materiaal zegt zanger Winston McCall het volgende: “Het is alles, ik denk dat ik het het beste kan omschrijven als een nieuwe smaak. Het is verfijning. De nieuwe ideeën die we voorheen hadden, hebben we nu nog verder uitgewerkt. Maar de dingen die we altijd al fijn vonden aan de band, hebben we scherper en agressiever gemaakt en hebben meer impact en duidelijkheid. Dus we laten niks achter, maar blijven ook zeker niet op dezelfde plek.

Bekijk het complete interview met Parkway Drive hieronder. Wat verwacht jij van dit nieuwe materiaal? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives