vrijdag 15 juni 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Pearl Jam eert Chris Cornell tijdens optreden in Ziggo Dome

Deze week is Pearl Jam op Nederlandse bodem. De band speelde afgelopen maandag en dinsdag twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome en sluit vanavond de eerste dag van Pinkpop 2018 af.

Tijdens de show op dinsdag 13 juni heeft Pearl Jam op subtiele wijze een eerbetoon gebracht aan Chris Cornell. De voormalig frontman van Soundgarden en Audioslave beroofde zichzelf op 18 mei 2017 van het leven. De bandleden droegen allemaal een t-shirt die op een bepaalde manier gelinkt was aan Chris Cornell. Drummer Matt Cameron droeg een shirt met daarop het gezicht van Cornell in het Starbucks logo, frontman Eddie Vedder verscheen in een shirt van Nude Dragons, de alias die Soundgarden gebruikte bij zijn comeback in 2010 en gitarist Mike McCready liep rond in een t-shirt dat verwees naar Soundgarden‘s debuutalbum “Ultramega OK“. Hieronder kun je beelden van het optreden bekijken die gedeeld zijn via social media.

MEER: Vandaag gaat Pinkpop 2018 van start, check hier alle informatie rondom het festival

A post shared by Syl Hey (@sylhey) on

A post shared by Jessie (@jessiessie) on

A post shared by marjolein (@marjo_lini) on

Was jij aanwezig bij een van de shows van Pearl Jam of ga je de band misschien vanavond zien op Pinkpop 2018? Deel het met ons via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar “Jeremy“.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist