maandag 13 maart 2017
 

Geschreven door Angela Papadogamvraki.

 

Pearl Jam nodigt ex-drummers uit naar Hall of Fame ceremonie

Pearl Jam wordt volgende maand opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. De band heeft al zijn drummers uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de ceremonie. Dit heeft Pearl Jam via Twitter laten weten.

De band heeft door de jaren heen vijf verschillende drummers gehad. De Hall of Fame eert niet elk bandlid, maar Pearl Jam is het hier niet mee eens. In een handgeschreven brief die hij deelt op social media nodigt hij elk ex-bandlid uit om naar de ceremonie te komen.

In de brief staat het volgende: “Dave Krusen, Matt Chamberlain, Dave Abbruzzese and Jack Irons zijn individueel allemaal goede muzikanten die in het beginstadium van de band alles hebben gegeven, zowel bij de opnames als bij de liveshows. We kijken er naar uit om iedereen weer te zien.”

MEER: Nirvana, Pearl Jam, Green Day en meer voor Rock Band VR

De ceremonie vindt plaats op 7 april in Brooklyn, New York. Het is nog niet duidelijk of alle drummers een plekje krijgen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Wat vind jij van deze actie van Pearl Jam? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder naar het nummer “Just Breathe” van de band luistert.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist