woensdag 25 februari 2015
 

Geschreven door Irene Theunissen.

 

Pinkpop presentatie in Paradiso

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Pinkpop presentatie! Vandaag zullen we de gehele line-up van het festival horen en wij houden dit uiteraard voor je bij. De line-up zoals die op het moment bekend is kun je hieronder alvast checken.

Vrijdag 12 juni: MuseSlash ft. Miles Kennedy & The ConspiratorsJick Munro & The Amazing Laserbeams, Gavin JamesPaloma FaithAbove & BeyondFaith No MoreGeorge EzraElbow, DJ’s Waxfriend & Prime ft. Jebroer en Adje

Zaterdag 13 juni: Robbie WilliamsDotanJohn Coffey, East Cameron Folklore, Joost van Bellen, Magic!SheppardSelah SueThe WombatsEagles of Death MetalKensingtonAnoukThe ScriptAvicii.

Zondag 14 juni: Foo FightersKovacsPharrell WilliamsRise AgainstOscar and the WolfPierce Brothers, Willie Wartaal & DoppelgangUrbanus & de FanfaarNick MulveyKitty, Daisy & LewisTyphoonFiddler’s GreenCounting CrowsDe Jeugd van TegenwoordigOnerepublicSam Smith, Ewert & the Two Dragons

UPDATE 12:45

De namen voor de vrijdag zijn inmiddels bekend gemaakt. Deze luiden als volgt: Gavin JamesPaloma FaithAbove & BeyondFaith No MoreGeorge EzraElbow en DJ’s Waxfriend & Prime ft. Jebroer en Adje

UPDATE 13:05

Ook de line-up voor zaterdag is nu voor het grootste gedeelte compleet. Jan Smeets zegt nog wel dat er nog een aantal bands bijkomen. De volgende bands zijn net bekend gemaakt: East Cameron FolkloreJoost van Bellen, Magic!SheppardSelah SueThe WombatsEagles of Death MetalKensingtonAnoukThe Script en Avicii.

UPDATE 13:20

De bands die het festival af mogen sluiten zijn net onthuld. Ook hier komen nog wat namen bij later. Giel Beelen roept alvast wat andere namen, waaronder Lonely the Brave en Twin Atlantic. De nieuwste toevoegingen aan de line-up zijn: Pierce BrothersWillie Wartaal & DoppelgangUrbanus & de FanfaarNick MulveyKitty, Daisy & LewisTyphoonFiddler’s GreenCounting CrowsDe Jeugd van TegenwoordigEwert & the Two DragonsOnerepublic en Sam Smith.

UPDATE 13:50

Het is tijd voor het vragenrondje. Hierbij wordt onder andere verteld dat de bierprijs €2,50 blijft. De rest van de prijzen blijven gelijk, ook al wordt de inkoop duurder. Er wordt geprobeerd rekening te houden met mensen die een allergie hebben en ze zijn aan het vergaderen over het verscherpen van de beveiliging.

Jan Smeets laat duidelijk zijn mening over early bird tickets blijken. Er is veel over vergaderd, maar dit soort kaartjes gaan er niet komen. Volgens Smeets moet je er gewoon op tijd bij zijn als de voorverkoop echt begint. “Je moet er wel wat voor doen,” aldus Smeets.

Voor het vragenrondje wordt beëindigd heeft Smeets nog een leuke mededeling: Pinkpop duurt elke dag een uur langer!

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives