dinsdag 5 juni 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Pukkelpop 2018 maakt zeventien nieuwe namen bekend

Vorige maand deelde de organisatie van Pukkelpop naast de podiumindeling 53 nieuwe namen van editie 2018. Ook lieten ze weten dat er nog nieuwe namen aan de affiche zouden worden toegevoegd. Vandaag was het dan eindelijk zover.

De organisatie van Pukkelpop heeft namelijk zeventien nieuwe namen bekendgemaakt voor de woensdag van het festival. Het gaat om de volgende artiesten: AngèleBearsømeThe BoilerboysDaniël BusserCoelyDiablo Blvd, dirk.Fleddy MelculyGewelt B2B KonnaDe Jeugd van TegenwoordigNadiem ShahNovastarSkyve feat. Eva de RooTimmermanTLPWarhaus en Zwangere Guy. Dit maakt de woensdag van Pukkelpop 2018 bijna ook een volwaardige festivaldag. Het festival in het Belgische Kiewit vindt dit jaar plaats op woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus. Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

MEER: Op de andere dagen staan onder andere You Me At Six en Nothing But Thieves op de planken van Pukkelpop 2018

Hebben de nieuwe namen jou overtuigd om naar Pukkelpop 2018 te gaan? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar “Rise Like Lions” van Diablo Blvd en “668” van Fleddy Melculy, in samenwerking met King Hiss.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist