donderdag 15 juni 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Queens of the Stone Age naar Nederland en België, geeft albumdetails, brengt nummer uit

Eind april liet Queens of the Stone Age al weten dat het nieuwe album klaar was. Vandaag komt de band met veel informatie rondom dit nieuwe schijfje. Daarnaast is de eerste single een feit en hebben de heren gelijk een wereldtour aangekondigd.

Het nieuwe album van Queens of the Stone Age draagt de naam “Villians” en wordt op 25 augustus uitgebracht. De eerste single van de plaat heeft vandaag ook zijn debuut gemaakt: “The Way You Used to Do“. Het nieuwe album is hier alvast te pre-orderen.

MEER: Gitarist Troy van Leeuwen sprak in de zomer van 2016 al over de toekomstplannen van de band

Met de wereldtour komen de mannen ook naar Nederland en België. Op zondag 12 november staat Queens of the Stone Age op de planken van Ziggo Dome, Amsterdam. Voor één ticket betaal je €44,00 exclusief servicekosten. De voorverkoop start op donderdag 22 juni om 10:00 uur via deze link. Organisator MOJO biedt ook de mogelijkheid tot een pre-sale, meer daarover kun je hier vinden.

Op donderdag 16 november strijkt de band neer in Sportpaleis, Antwerpen. Tickets voor deze gig worden verkocht vanaf €40,00 exclusief servicekosten. De voorverkoop start ook op 22 juni om 10:00 uur, maar dan via deze website.

Tracklist “Villians“:

01. “Feet Don’t Fail Me
02. “The Way You Used To Do
03. “Domesticated Animals
04. “Fortress
05. “Head Like a Haunted House
06. “Un-Reborn Again
07. “Hideaway
08. “The Evil Has Landed
09. “Villains of Circumstance

Hieronder kun je de allernieuwste single van Queens of the Stone Age beluisteren. Heeft deze track jouw overtuigd om kaarten te kopen voor één van deze shows? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist