donderdag 21 september 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Real Friends neemt akoestische sessies op

Real Friends liet ruim een maand geleden weten aan nieuw materiaal te werken. Het is nog niet duidelijk of er een nieuw album in de maak is, de band heeft echter wel anders nieuws.

Om te vieren dat Real Friends zijn zevende verjaardag viert, heeft de band namelijk akoestische sessies opgenomen. Deze sessies dragen de naam “Something Old, Something New“. Zoals aan de naam is af te lezen, zal elke sessie bestaan uit een oude én een nieuwe track. “Om te vieren dat we als band zeven jaar bestaan, hebben we besloten om regelmatig deze akoestische (soms niet zo akoestische) sessies te posten. We hebben inmiddels al flink wat nummers uitgebracht, dus dit lijkt ons een goede manier om deze tracks in een nieuw jasje te steken. Elke sessie vindt plaats op één locatie, waar twee nummers worden gespeeld. Één nummer is oud en één nummer is nieuw(er). […]“, post de band op Facebook.

MEER: Real Friends bracht onlangs nog een gloednieuwe video uit

Bekijk de eerste akoestische sessie, waarin de tracks “Skeletons” uit 2011 en “Mokena” uit 2016 worden gespeeld in de slaapkamer van bassist Kyle Fasel, hieronder. Ga jij voor de oude of de nieuwe song van Real Friends? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist