woensdag 14 februari 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Rock Werchter 2018 kondigt headliner aan

De organisatie van Rock Werchter 2018 strooit al even met wat namen. Eerder werden Gorillaz, Pearl Jam, Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age en veel meer al bekendgemaakt. Vandaag is er weer een headliner aangekondigd.

De heren van The Killers zullen vrijdag 6 juli optreden als headliner. “Eerder al gespeeld op het festival in 2007 en 2009, is het nu hoogtijd voor hen om terug te keren naar Rock Werchter“, laat het festival weten. “Meer acts worden binnenkort aangekondigd!“, wordt er nog gauw aan toegevoegd. Het festival vindt plaats op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli en wordt gehouden in het Vlaams-Brabantse Werchter.

MEER: Bekijk hier de absoluut niet officiële Smash Press Awards over Rock Werchter 2017

Voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn nog eendagstickets te koop. De combikaarten zijn ook nog steeds beschikbaar. Wil je echter enkel op zaterdag 7 juli naar Rock Werchter, dan zul je toch een combiticket moeten kopen, aangezien de dagtickets voor deze dag al uitverkocht zijn.

Een combikaartje kost €238,00. Dit is inclusief €6,50 servicekosten, €1,50 mobiliteitsbijdragen en geeft je ook een gratis e-treinbiljet voor het openbaar vervoer. Je kunt hier een kaartje voor alle dagen aanschaffen. De losse dagen kosten €102,00. Dit is ook inclusief €6,50 servicekosten, €1,50 mobiliteitsbijdragen en het recht op een gratis e-treinbiljet. Losse dagkaarten kun je hier kopen.

Een campingticket moet echter apart gekocht worden. Via deze link kun je meer informatie over deze opties vinden.

Ben jij tevreden met The Killers als headliner voor de vrijdag? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Somebody Told Me” uit 2004 van de jongens.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives