vrijdag 27 augustus 2021
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Roderick van den Brink brengt EP uit voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Roderick van den Brink bracht onlangs de eerste single van zijn EP “Sleeping Giants” uit: Wake Up. Vandaag zijn alle andere nummers van dit schijfje ook uitgebracht door Van den Brink. De opbrengsten van de EP gaan allemaal naar het goede doel.

Je startpunt maakt het verschil. Zelf heb ik als kind alle kansen gekregen die er waren en dat gun ik iedereen“, aldus Roderick. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen kunnen genieten van sportieve en culturele activiteiten. De EP “Sleeping Giants” is niet zomaar een EP: het is een digital experience! Deze gehele experience kun je via deze website volledig ervaren.

De digital experience houdt in dat je veel terugkrijgt voor de €14,99: een Making Of documentaire, ruwe demo’s, alle vier de tracks en teksten, muziekvideo’s, podcasts per track én een donatie van €4,50. De order kun je dus plaatsen via Roderick van den Brink‘s website.

Draag je steentje bij en neem een kijkje op roderickvandenbrink.nl. Hieronder kun je alvast een voorproefje beluisteren in de vorm van single “Wake Up“.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist