woensdag 18 mei 2016
 

Geschreven door Lara Janssen.

 

Achter de schermen bij A Day to Remember

Het laatste album van A Day to Remember, genaamd “Common Courtesy“, dateert alweer uit 2013. De band heeft echter in maart een nieuw nummer uitgebracht. Deze track werd meteen voorzien van beelden door de band. Van de opnames van deze clip is nu een video achter de schermen opgedoken.

Het nummer dat A Day to Remember heeft uitgebracht heeft de naam “Paranoia” gekregen. In de korte video laat de band precies zien hoe de clip tot stand is gekomen. Het is nog niet duidelijk of “Paranoia” de single is van een nieuw album. Het zou ook kunnen dat het gewoon een track is om fans tevreden te houden terwijl de band een pauze heeft. Eerder liet frontman Jeremy McKinnon wel weten dat A Day to Remember bezig is aan nieuw materiaal, maar dat de band nog geen concrete plannen heeft. Zodra hier meer over duidelijk is, lees je dat natuurlijk hier bij Smash Press.

Bekijk hieronder de behind-the-scenes video van A Day to Remember. Denk jij dat de band op korte termijn een nieuwe plaat gaat uitbrengen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist