woensdag 11 september 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Set It Off verplaatst tour, kondigt supportact aan

In april stonden de mannen van Set It Off nog op de planken in Europa. Niet veel later volgde de aankondiging van een Europese najaarstour. Deze is nu uitgesteld tot 2020.

Dit heeft Set It Off laten weten in een statement. De reden is dat frontman Cody Carson een operatie moet ondergaan aan zijn stem. “Ik heb de laatste maanden al last van stemproblemen. Het lukte me om de tour af te maken, maar na een bezoek aan de dokter werd duidelijk dat ik toch een operatie moet ondergaan.“, laat de zanger weten.

MEER: Nog niet bekend met Broadside? Wij praten je bij!

Set It Off heeft wel direct nieuwe data bekendgemaakt en het uitverkochte concert in Utrecht krijgt zelfs een zaalupdate. Op zaterdag 4 april staat de band in de Antwerpse Trix en op maandag 6 april in TivoliVredenburg, Utrecht. De oude tickets blijven geldig. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Broadside.

Hieronder kun je luisteren naar “Hourglass” van Set It Off en “Coffee Talk” van Broadside. Ga jij naar een van deze shows? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist