woensdag 16 augustus 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Silverstein releaset nieuwe clip, kondigt tour aan

De nieuwste plaat van Silverstein, “Dead Reflection“, is nog maar een maand geleden uitgekomen. De band komt vandaag met nog wat nieuwtjes ter promotie van het album.

Silverstein heeft namelijk een nieuwe video online gezet. Het gaat om de track “The Afterglow“, die te horen is op het meest recente album. De beelden zijn opgenomen tijdens de Amerikaanse Vans Warped Tour waar de band dit jaar aan deelnam. Tegelijkertijd heeft Silverstein nieuwe tourdata voor 2017 vrijgegeven. In september en oktober treden de mannen op in Duitsland met Thrash Boat, waarna ze in november verder gaan naar Canada en Noord-Amerika met Like Pacific, Seaway en CreeperSilverstein eindigt 2017 met optredens in Groot-Brittannië samen met Hail The Sun. De volledige tourlijst vind je hier. Het is voor nu nog onbekend of de band ook Nederland zal aandoen. Als er meer informatie over bekend wordt gemaakt, lees je dat natuurlijk hier bij Smash Press.

MEER: De track opent met kippenvel-waardige riffjes en het sublieme refrein van de track maakt dit nu al een hoogtepunt van “Dead Reflection“.

Bekijk hieronder de nieuwe clip van Silverstein‘s “The Afterglow“. Laat ons weten wat je van de video vindt via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist