maandag 28 mei 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Simon Neil doneert haar aan goed doel

Het is altijd hartverwarmend om te zien als artiesten hun faam gebruiken voor goede doelen. Zo verkocht Linkin Park gebruikte gearParamore‘s Hayley Williams verkocht instrumenten en Frank Iero speelde tracks vanuit zijn bed.

Ook Biffy Clyro‘s Simon Neil voegt zich aan de rij met goeddoeners. Neil was klaar met het dragen van zijn lange lokken dus besloot hij om het af te knippen en te doneren aan het goede doel. Niet iedereen stond er achter dat zijn haar kort moest: “Er waren een aantal mensen die zeiden ‘Je bent een fucking idioot! Wat doe je?’. Ik had dit niet echt verwacht als ik eerlijk mag zijn…“, aldus de ondertussen kortharige zanger.

MEER: Hier vind je meer artiesten die graag goede doelen steunen

Drummer Ben Johnston vond dat zijn bandlid het maar moest verkopen. Toen kwam Neil op het idee om er iets goeds mee te doen: “Het gaat naar het goede doel zodat er een pruik van gemaakt kan worden.

Hieronder vind je een video van Rock Sound waarin je de zanger met kort haar ziet. Wat vind jij er van als artiesten zo iets doen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist