woensdag 30 augustus 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Sleeping With Sirens deelt livebeelden en mini-documentaire

De voorbereidingen voor het nieuwe album van Sleeping With Sirens, “Gossip“, zijn volop aan de gang. Vorige week kwam namelijk nog een gloednieuw nummer online: “Cheers“. Vandaag komt de band dan ook niet met één, maar twee nieuwtjes op de proppen.

Sleeping With Sirens heeft de titeltrack van de nieuwe plaat akoestisch en live uitgevoerd. De beelden hiervan zijn online geplaatst, samen met een cover van Sublime: “Legends“. Het akoestische optreden van de band duurt ruim een half uur. De track “Gossip” komt rond de elfde minuut voorbij, terwijl “Legends” aan de beurt is rond de vierentwintigste minuut. Het vijfde studioalbum van Sleeping With Sirens wordt officieel gereleased op 22 september.

MEER: Luister hier naar wat Kellin Quinn van Sleeping With Sirens over het nieuwe album heeft te zeggen

Daarnaast heeft de band nog een nieuwe mini-documentaire gemaakt over het totstandkomen van de plaat “Gossip“. Dit keer draait de mini-documentaire om de bassist van Sleeping With Sirens: Justin Hills. In het korte filmpje hoor je Hills onder andere zeggen: “Het was absoluut de grootste muzikale uitdaging die ik ooit heb gedaan, maar ik denk niet dat dit album er was zonder producer David Bendeth, en we zouden ook niet beter met onze instrumenten zijn.

Kijk jij uit naar het nieuwe album van Sleeping With Sirens? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder naar het akoestische optreden en de mini-documentaire van de mannen kijkt.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist