woensdag 31 oktober 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Slipknot releaset nieuwe track

Er is al veel gepraat over nieuw materiaal van Slipknot, maar vandaag is het eindelijk zover. De band heeft een eerste nieuwe single uitgebracht.

De track heet “All Out Life” en Slipknot heeft er ook meteen een nieuwe clip bij gedeeld. Frontman Corey Taylor zei het volgende over de single: “‘All Out Life’ is een nummer dat twee dingen probeert te doen: iedereen bij elkaar brengen, maar ook iedereen eraan herinneren dat het verleden niet iets is wat je zomaar minachtend kunt weggooien.” Percussionist M. Shawn “Clown” Crahan voegde hieraan toe: “Dit moment is een erg spannende tijd voor Slipknot. We werken de afgelopen twee jaar al aan nieuwe muziek en ‘All Out Life’, het nummer en de clip, is een van de vele concepten waaraan wordt gewerkt. Het is een geschikt voorproefje om je naar het volgende te leiden. Maak je klaar voor wat er gaat komen. Wij dagen je uit om voluit te leven.” In 2019 wordt het nieuwe album van Slipknot verwacht.

MEER: Al eens geluisterd naar de muziek van de zonen van enkele Slipknot-leden?

Ben jij benieuwd naar meer nieuwe nummers van Slipknot? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder de nieuwe single beluistert!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist