dinsdag 24 november 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Soulfly naar Nederland

In de derde maand van het komende jaar zal Soulfly naar ons landje komen om hier een show te geven. Al jaren bestaat deze Zuid-Amerikaanse metalband, onder leiding van zanger Max Cavalera!

Op 3 maart zal Soulfly een gig geven in Doornroosje. Dit doet de band niet alleen! Twee bands worden meegenomen voor versterking: King Parrot en Incite. “Twee ingrediënten zijn in al die tijd hetzelfde gebleven: de snoeiharde tribalmetal en de immer maatschappij kritische teksten. Dit maakt Soulfy ook tot de unieke band die het is. Aan inspiratie heeft het Cavalera ook nooit ontbroken. Op het nieuwe album ‘Archangel’ is Het Oude Testament als basis gebruikt voor de lompe en harde nummers.“, weet Doornroosje.

Een kaartje kost €27,50 exclusief servicekosten. Voor meer informatie over deze gig klik je hier. Vrijdag 27 november, om 10:00 uur, start de voorverkoop. Kom hieronder alvast in de stemming met Soulfly‘s “Jumpdafuckup“. Ga jij komende vrijdag een kaartje scoren? Laat het weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist