zondag 8 december 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

State of Negation zoekt nieuwe gitarist

De heren van State of Negation hebben een redelijk verlies moeten ondergaan. De gitarist van de band heeft namelijk besloten andere prioriteiten te hebben. Helaas zit de band nu dus zonder. Echter wil de band niet stoppen, dus zijn zij nu opzoek naar een nieuwe gitarist. Zo lieten de overige jongens het volgende weten.

Met groot verdriet maken wij bekend dat Pim Nijssen niet meer in de band zit als gitarist. Na goed en lang te hebben nagedacht heeft de band en Pim zelf besloten dat het het beste is om niet meer verder te gaan samen. De reden houden wij liever privé, maar weet wel dat wij allemaal achter deze keus staan.” zegt State of Negation. “Dit betekent dat State of Negation audities zal houden voor zijn vervanger, zo snel mogelijk. Dus als jij denkt dat jij de volgende State-gitarist bent, mail ons dan.” vervolgden de heren.

Denk jij dat jij een perfecte plaatsvervanger bent voor Nijssen? Dan moet je even hier klikken voor meer informatie. De uit Haarlem komende band bracht onlangs nog zijn nieuwste EP uit. Hier schreven wij van Smash Press een review over, die je hier vindt. Je kunt hieronder luisteren naar muziek van de band, zodat jij weet wat je moet kunnen spelen op de gitaar als jij de nieuwe gitarist wordt. De track die je hieronder vindt heeft de naam “Done My Own” gekregen.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist