vrijdag 21 december 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Stick To Your Guns naar Nederland

Een jaar geleden bracht Stick To Your Guns zijn zesde studioalbum uit: “True View“. Om deze plaat te promoten stond de band toen samen met Silent Planet, First Blood en Being As an Ocean in een uitverkochte Melkweg.

Vandaag heeft de organisatie van de Amsterdamse venue bekendgemaakt dat Stick To Your Guns volgend jaar weer terugkeert. “Stick To Your Guns keert terug naar Melkweg, de band tourt bijna onafgebroken en is een van de hardst werkende bands van de wereldwijde hardcore scene. Ze mixen sociaal bewuste teksten die opkomen voor de onderdrukten en de eenlingen met krachtige, moderne hardcore met catchy refreinen.“, kondigt Melkweg aan. De show staat gepland voor donderdag 4 april 2019. Stick To Your Guns neemt Nasty en Get the Shot mee als support. Tickets kosten €25,00 inclusief servicekosten en zijn per direct te koop via deze link.

MEER: De inmiddels vermoeide stem van Barnett pakt tijdens ‘The Suspend’ positief uit: het zorgt voor een rauw randje en meer emotie.

Ga jij een kaartje kopen voor deze show? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar “We Still Believe” van Stick To Your Guns, “Slaves To the Rich” van Nasty en “Faith Reaper” van Get the Shot.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist