vrijdag 9 maart 2018
 

Geschreven door Michelle Huizen.

 

Stone Temple Pilots brengt nummer uit, praat over Chester Bennington

Het duurt nog maar even tot de Amerikaanse grungeband Stone Temple Pilots zijn nieuwe album “Stone Temple Pilots” uit zal brengen. De band heeft nog een laatste voorproefje voor zijn fans.

Stone Temple Pilots heeft namelijk een nieuwe track online gezet: “Never Enough“. Bij het uitbrengen van dit nummer vertelt frontman Jeff Gutt zijn persoonlijke vriendschap met voormalige zanger Chester Bennington. “Ik ken Chester sinds 2001. Ik zat in een band genaamd Dry Cell en we hadden een platencontract bij dezelfde man als waar Linkin Park bij zat, dus dat is hoe ik hem ken“, vertelt Gutt. “Hij kwam naar sommige van onze schrijf- en oefensessies; ik zag hem in de studio waar we waren. Wanneer we opnamen, waren zij daar ook aan het opnemen. We hadden gewoon een goede vriendschap.”

MEER: Eerder bracht Stone Temple Pilots ook het nummer “The Art of Letting Go” uit

Het overlijden van Bennington had invloed op het opnameproces, waar Stone Temple Pilots toen precies in zat. Gutt: “Het was goed om met mensen te zijn. Wanneer ik zei dat ik een paar dagen vrij nodig had, zeiden ze dat ik naar de studio moest komen om samen te zijn. Ik herinner me dat ik me wilde verstoppen, maar we gingen de studio in en maakten mooie, mooie nummers. En ze zijn echt. Dat is het beste deel.”

Hieronder kun je luisteren naar “Never Enough“. Wat vind jij van deze nieuwe track? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist