donderdag 29 november 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

SWMRS naar Nederland en België, geeft albumdetails, brengt nummer en video uit

Was het een tijdje wat stiller rondom de punkband SWMRS? Dan komt daar vandaag verandering in met een lading aan nieuwtjes van de jongens.

SWMRS zal op 15 februari 2019 zijn nieuwe album, genaamd “Berkeley Is On Fire“, uitbrengen via Fueled By Ramen. De heren geven direct een voorproefje voor het nieuwe album. De single “April In Houston” is namelijk met bijbehorende video met de wereld gedeeld. Het schijfje is hier alvast te bestellen.

MEER: De titeltrack van het nieuwe SWMRS album werd eerder al met video uitgebracht

Om het album te promoten heeft SWMRS direct een korte tour door Europa gepland. Op donderdag 7 maart staat SWMRS op de planken van AB in Brussel. Een tickets kost €15,00 inclusief servicekosten en is via deze website verkrijgbaar. Een paar dagen later, op zaterdag 9 maart, wordt er een show gespeeld in de Amsterdamse Melkweg. Voor dit optreden betaal je €14,75 inclusief service kosten en kan hier een ticket worden aangeschaft. De supportact is momenteel nog onbekend. De voorverkoop start voor beide concerten op vrijdag 30 november om 10:00 uur.

Tracklist “Berkeley’s On Fire“:

01. “Berkeley’s On Fire
02. “Too Much Coffee
03. “Trashbag Baby
04. “Lose Lose Lose
05. “April In Houston
06. “Lonely Ghosts
07. “Ikea Date
08. “Hellboy
09. “Bad Allergies
10. “Steve Got Robbed

Hieronder kun je de nieuwe single van SWMRS beluisteren. Ben jij benieuwd naar de volledige plaat? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist