donderdag 22 augustus 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Tandarts wil John Lennon klonen

Een tandarts claimt een tand van John Lennon te hebben. Met de tand wil hij de ex-Beatle gaan klonen. De tandarts, Dr. Michael Zuk, wil het DNA van de rotte kies eruit halen. De tand is in 2011 gekocht voor bijna £20.000,00. Zuk wil samenwerken met een team van wetenschappers om het DNA te coderen en een echte Lennon te klonen in de toekomst. Lennon is in december 1980 vermoord.

Dr. Zuk liet het volgende weten. “Als wetenschappers denken dat zij mammoeten kunnen klonen, dan kan John Lennon de volgende zijn… Zo kan ik mogelijk zeggen dat ik een klein aandeel had in het terug brengen van één van de grootste rocksterren ooit. Dat zou echt absurd zijn.“, liet de tandarts weten. “Ik ben nerveus en gespannen vanwege de mogelijkheid die wij zullen hebben als wij John Lennon’s DNA op volgorde krijgen. Dat gebeurt binnenkort hoop ik.“, voegde Zuk toe.

Lennon, die werd doodgeschoten door de New Yorkse Mark Chapman, had de rotte tand gegeven aan zijn huishoudster in 1960. Vervolgens is de tand vele malen verkocht en weggegeven aan goede doelen die het weer verkochten aan anderen. Luister hieronder naar The Beatles‘ “Imagine“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist