vrijdag 30 juni 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

The All-American Rejects over aankomend album, kondigt singles aan

In 2012 werd het meest recente album van The All-American Rejects uitgebracht, genaamd “Kids In the Streets”. De laatste paar weken is de band weer wat actiever op social media en plaatste al verschillende teasers. Nu hebben de mannen specifiek nieuws.

Op 7 juli zal The All-American Rejects twee nieuwe singles uitbrengen: “Sweat” en “Close Your Eyes“. Deze tracks zullen terug te vinden zijn op een nog naamloos album. Frontman Tyson Ritter laat weten dat er dit keer niet alleen de muziek een belangrijke rol speelt: “Dit keer is voor mij het visuele gedeelte net zo belangrijk. De laatste vijf jaar heb ik veel geleerd van het acteursleven en de ontwikkeling van visuele kunst. En dat heeft me laten inzien hoe belangrijk het eigenlijk is om de ogen en oren te combineren. Dit gaat meer een visueel experiment zijn. Dit album gaat over je zicht en je koptelefoon.”

MEER: Deze teasers werden eerder al door The All-American Rejects online gedeeld

Ritter vertelt ook wat de fans kunnen verwachten van de tracks en het album: “We hebben zes tracks zo goed als klaar. Dit paar, ‘Close Your Eyes’ en ‘Sweat’, is een proeverij. Het zal niet hetzelfde Rejects album worden, want dat is het nooit. […] Iets aan ‘Close Your Eyes’ voelt nostalgisch voor mij. Zelf tekstueel ben ik trots op het vinden van diepte met dat nummer. Dat heb ik denk ik niet met voorgaande Rejects tracks. Voor degenen die ons als een poprockband zien, prima. We zijn een poprockband die doet wat hij doet. Voor dit album moesten we dat een beetje loslaten en moesten we wat meer levenservaring gebruiken.

Hieronder kun je de teaser van “Sweat” bekijken. Ben jij benieuwd naar de nieuwe singles van The All-American Rejects? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives