dinsdag 15 februari 2022
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

The end of Smash Press

Lieve Smash Press-lezers,

Negen jaar en twee maanden geleden was de eerste dag dat we begonnen met een muzikaal avontuur. Dit avontuur heet Smash Press. En zoals je weet, komt aan ieder avontuur – onvermijdelijk – een eind.

Hoewel de mensen achter Smash Press nooit naar voren treden op het platform zelf – het gaat namelijk altijd om de muziek en de artiesten – wil ik, Nylo de Meijer, dat vandaag wel doen om het volgende nieuws met jullie delen.

In 2012 heb ik Smash Press opgericht samen met Kim Hageman. Ik heb enorm veel plezier beleefd aan het opbouwen en zien groeien van ons platform. Met het meer dan geweldige team hebben we Smash Press gemaakt tot wat het vandaag de dag is. En daar ben ik onwijs trots op!

Toch heb ik na veel wikken en wegen een moeilijke keuze gemaakt: ik ga stoppen met Smash Press. Na ruim 9 jaar is het tijd om dit project, dat me zo nauw aan het hart ligt, op te doeken. Ik wil me meer focussen op andere dingen in mijn leven. Dat betekent niet dat ik geen liefde meer heb voor muziek, de scene of liveshows. Integendeel! Ik zal niet alleen nog actief blijven als concertfotograaf, maar ik weet ook zeker dat dit de rest van mijn leven nog een grote rol zal spelen.

Maar ik heb ook goed nieuws te delen! Ondanks dat de naam Smash Press uit het straatbeeld zal verdwijnen (ja, dat idee is nog steeds pijnlijk), zit de rest van het geweldige team nog boordevol energie om een nieuwe start te maken. Het is dus een afscheid van de naam Smash Press, maar geen afscheid van de passie voor muziek. Wil je dus op de hoogte blijven van alles wat er in jouw muzikale wereld speelt, volg dan dit nieuwe platform: NINE:32.

Ik wil iedereen bedanken die mij ooit heeft geholpen, op welke manier dan ook: door nieuwtjes te delen, onze artikelen te lezen, deel uit te maken van de Smash Press-familie als teamlid. Hierbij ook een grote shout-out naar de connecties die ervoor zorgden dat we supervette acties konden opzetten en lezers blij maken met merch, tickets of zelfs meet & greets. Tot slot: een grote dank je wel voor jou, de trouwe lezer van Smash Press. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest.

Ik zie jullie graag bij een concert, in het publiek of van achter m’n camera!

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives