donderdag 5 oktober 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

The Maine geeft mening over meet & greets

Twee weken geleden bracht The Maine een nieuwe video uit voor zijn track “How Do You Feel?“. Enkele dagen daarvoor verblijdde de band zijn Nederlandse fans nog met een optreden in Melkweg, Amsterdam. Dit allemaal ter promotie van zijn nieuwste album “Lovely, Little, Lonely“, waar de band momenteel de wereld mee rondtourt.

Vandaag hebben de mannen van The Maine hun gevoelens besproken in een blog over de bedragen die sommige bands hanteren voor een meet & greet voor hun fans. In de blog staat er onder andere het volgende: “Onze fans dragen ons van het ene naar het andere album. Het is verrassend simpel. We hebben een relatie opgebouwd met onze fans die niet alleen heeft geholpen onze carrière in stand te houden, maar die ook cruciaal is geweest om het volgende level te bereiken. Het vloeit allemaal voort uit het idee dat als je fan bent van iets, je niet je hele portemonnee moet legen om dit te steunen.

MEER: Onlangs bracht The Maine nog een akoestische track uit

The Maine vervolgt zijn blog met: “Er is niks mis met in een band te zitten en tegelijkertijd geld te willen verdienen. Wat voor ons belangrijk is, is de echte, tastbare kant van dingen. Mensen moeten geen extra ton uitgeven voor tickets, of om een persoon te ontmoeten.” Tot slot eindigen de mannen nuchter en uitgesproken: “Als je in een band zit en wilt weten hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen, kun je met ons persoonlijk praten als je wilt. Wij zijn de vijf kerels die buiten staan na onze volgende show, helemaal gratis.

Bekijk hieronder The Maine‘s clip van “Bad Behavior“. Wat vind jij over de uitgesproken mening van de band? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Laat een reactie achter:

Spotify playlist