maandag 15 juli 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

The Menzingers naar Nederland en België, kondigt album aan, brengt track uit

The Menzingers bracht in 2017 zijn meest recente plaat uit: “After the Party“. Begin 2018 stond de band nog op de planken van de Amsterdamse Melkweg om zijn nieuwe tracks te laten horen.

Vandaag is bekendgemaakt dat de opvolger van deze plaat in de maak is. Op vrijdag 4 oktober zal “Hello Exile” het levenslicht zien. De eerste single van het album, “Anna“, is per direct online gedeeld. Om het nieuwe schijfje te promoten komt The Menzingers volgend jaar naar Europa. Op maandag 3 februari spelen de mannen een show in Melkweg, Amsterdam. Tickets voor deze show kosten €24,15 en bestel je hier. De dag erna, op dinsdag 4 februari, staat de band in de Antwerpse Kavka Zappa. Deze kaarten kosten €21,50 en haal je via deze link. De voorverkoop begint voor beide shows aanstaande vrijdag, 19 juli.

MEER: Alle bandleden staan met een brede grijns en overduidelijk plezier op het podium, zelfs op deze laatste avond van de tour.

Ga jij tickets scoren voor een van deze shows? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder de nieuwste single van The Menzingers beluistert.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist