maandag 16 maart 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

The Plot In You brengt b-side track uit

Soms heb je van die nummers waar je blij mee bent, maar die – naar jouw mening – niet goed genoeg zijn voor een plekje op het album. Dit is ook exact hetgeen wat The Plot In You had.

De band had een nummer gemaakt, maar heeft deze nooit kunnen uitbrengen. Het was simpelweg niet goed genoeg voor het album. Daar is nu echter verandering in gekomen! De song die nu toch het daglicht heeft mogen zien gaat onder de naam “Crows.” Het is op dit moment nog onbekend of “Crows” alsnog op een album te vinden zal zijn, of dat het enkel een los nummer blijft.

Dit is een b-side track van een 7″ die we nooit hebben kunnen uitbrengen. Het nummer haalde het komende album niet, maar geniet van deze video terwijl je wacht op meer details van onze komende release.” Dit is het bericht dat te lezen is op de Facebookpagina van The Plot In You. Ook de frontman van de band liet van zich horen via social media: “Nieuw plot nummer. Haalde het record niet, maar geniet –

De zojuist benoemde video kun je hieronder bekijken en het nieuwe nummer kun je dan natuurlijk ook beluisteren. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over het nummer. Vind je het nummer goed genoeg voor een officieel album, of ben je blij dat het zo is opgelost? Laat jouw gedachten weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist