maandag 26 januari 2015
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Tom DeLonge stapt uit Blink-182

Na eerst al een onverwachte breuk tussen Danny Worsnop en Asking Alexandria is daar nog een verbazingwekkende breuk bijgekomen. Dit nieuws gaat over de gitarist van Blink-182: Tom DeLonge.

Een week voordat Blink-182 de studio in zou gaan, werd duidelijk dat DeLonge niet meer op de plaat te horen wilde zijn. De band heeft hier natuurlijk ook het één en ander over te zeggen. Matt Skiba van, Alkaline Trio, zal Blink-182 vergezellen als vervanging van Tom DeLonge tijdens de 8e editie van het Music and Tattoo festival. We waren allemaal klaar voor dit festival en het opnemen van een nieuw album en Tom bleef het maar afhouden. Een week voordat we gepland hadden om de studio in te gaan kregen we een mail van zijn manager dat hij vertelde dat hij niet meer met Blink-182 wilde werken, maar dat hij liever werkte aan zijn non-muzikale dingen.” Travis Barker en Mark Hoppus zijn wel van plan om gewoon door te gaan met Blink-182. “No hard feelings, maar de show moet doorgaan voor onze fans.”

Op dit moment blijft Skiba bij Alkaline Trio en is er nog geen definitieve vervanging van DeLonge bekend. Beluister hieronder naar Blink-182‘s “First Date.” Wat is jouw mening over deze breuk? Deel jouw mening met ons via Facebook, Twitter en Instagram.

UPDATE:

Tom DeLonge heeft snel geanticipeerd op het gerucht dat hij de band uit zou zijn gestapt. Het is namelijk niet waar, als wij zijn Instagram mogen geloven. “Aan alle fans, ik ben nooit uit de band gestapt.” Hieronder is zijn volledige statement te lezen. Zodra wij meer informatie hierover hebben delen wij dit met jou.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist