dinsdag 22 juli 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Track première: Godsmack – Generation Day

Vandaag mogen wij Godsmack‘s “Generation Day” in première laten gaan. “Generation Day” is afkomstig van Godsmack‘s aankomende album: “1000hp,” de opvolger van het in 2012 uitgebrachte album “The Oracle.”

Sinds de release van zijn self-titled debuut, in 1998, heeft het kwartet uit Boston – bestaande uit Sully Erna (lead vocals/gitaar), Shannon Larkin (drums), Robbie Merrill (bas) en Tony Rombola (lead gitaar) – veel noemenswaardige dingen bereikt in de US: 4 grammy nominaties, 4 platina awards, 20.000.000 verkochte records, drie nummer 1 albums in de US, ontelbare keren te horen geweest op de radio en veel meer.

Ik denk dat je echt onze honger naar meer kunt horen in de muziek.” laat vocalist Erna weten. “Wij zijn allemaal pretty fired up op het moment en dat zorgt ervoor dat wij onze muziek over de zeeën brengen. Het is tijd om wat echte focus te leggen op onze tour activiteiten buiten Noord Amerika en wij denken dat deze single onze bedoelingen duidelijk maakt. Het is er één voor de fans en dan bedoelen wij fans overal.

1000hp” is geproduceerd en gemixed door Dave Fortnam, die eerder al werkte voor Slipknot en Evanescence. Er is hard gewerkt aan het album en is opgenomen in Godsmack‘s nieuwe hoofdkwartier, die maar 30 minuten van hartje Boston verwijderd.

Dan houden wij jou niet langer op! Luister hieronder naar een splinternieuwe track van Godsmack, “Generation Day!”

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist