maandag 9 juli 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Trash Boat brengt nummer en video uit

Eind mei was Trash Boat nog in Nederland voor een headlineshow in de kelder van de Eindhovense Dynamo. Binnenkort verschijnt er een gloednieuwe plaat en vandaag krijg je alvast een voorproefje.

Trash Boat heeft namelijk het nummer “Old Soul” met bijbehorende video online geplaatst. Het nummer gaat over de relatie tussen frontman Tobi Duncan’s en zijn opa. Duncan ligt toe: “Ik schreef ‘Old Soul’ nadat ik had besloten mijn opa echt te leren kennen. Ik wist altijd wel dat hij een turbulent leven heeft gehad, maar ik hoorde dat van verhalen van mijn moeder. Ik bracht enkele dagen met hem door en ik heb veel met hem gesproken en over zijn leven geleerd.” Het nieuwe album “Crown Shyness” van Trash Boat verschijnt op 20 juli.

MEER: De band mag dan misschien nog geen zalen uitverkopen in Nederland, maar maakt dat echt uit als het aanwezige publiek het enthousiasme van een tot de nok toe uitverkochte zaal evenaart?

Trash Boat komt eind dit jaar terug naar Nederland en België samen met onder andere As It Is. Meer informatie over die show kun je hier vinden. Hieronder kun je de nieuwe clip bekijken. Deel je mening over deze beelden van Trash Boat met ons via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives