dinsdag 12 mei 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Tyler Joseph over nieuw twenty one pilots-album

Vorige maand bracht twenty one pilots een nieuwe single uit. De fans kunnen waarschijnlijk op korte termijn meer verwachten van de band.

In een recent interview heeft vocalist Tyler Joseph van twenty one pilots meer laten weten over nieuw materiaal: “Ik schrijf momenteel aan een album. Ik weet nog niet wanneer het uitkomt, maar zeker eerder dan dat we in eerste instantie van plan waren. […] Zoveel als ik het waardeer dat iedereen achter zijn computer kruipt en akoestische slaapkamerversies van nummers speelt, dat is niet mijn ding. Ik wil dat niet doen. Ik wil met mijn fans spreken door middel van een album. Dus daar werk ik momenteel aan. Ik was net nog aan een nieuw idee aan het werken. Dus ik ben erg enthousiast.

MEER: Wij spraken onlangs ook met verschillende artiesten over nieuwe muziek en tijden in quarantaine.

Het is dus nog even afwachten op meer details, maar nieuwe muziek van twenty one pilots is in de maak. Hieronder kun je luisteren naar de recente single “Level Of Concern” van twenty one pilots. Kijk jij al uit naar meer nieuwe muziek van het duo? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives