woensdag 22 oktober 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Tyson Stevens (29) dood gevonden

Het begon met een aantal onbevestigde geruchten: Tyson Stevens, de vocalist van Scary Kids Scaring Kids, zou overleden zijn op 29-jarige leeftijd. Helaas blijkt dat de eerder nog onbevestigde geruchten toch echt waar zijn.

Stevens vierde in september nog zijn 29e verjaardag, maar een volgende zal helaas nooit meer komen voor hem. Een bron, die anoniem wil blijven, heeft gezegd dat Stevens dood aangetroffen werd bij zijn vriendin thuis in Tucson, Arizona.

Tyson Stevens begon de band Scary Kids Scaring Kids in 2002 en is later nog een band begonnen. Deze tweede band heet Coma Prevail. Deze nieuwe band heeft als één van de eerste publiekelijk bekend gemaakt dat de zanger overleden was. “Helaas zijn de geruchten waar. Uit respect voor zijn familie zullen wij de details binnenkort pas plaatsen. Bedankt.” liet Coma Prevail weten via Facebook.

Om Stevens te gedenken hebben we hieronder een hit van Scary Kids Scaring Kids geplaatst: “My Darkest Hour.” Wij wensen de familie, vrienden en (muzikale)collega’s veel sterkte toe in deze zware tijd.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist